Onze waarden

Wij van Van Grasdorff staan voor PASSIE!

Passie is hartstocht. Je hart gaat sneller kloppen bij de geboorte van een kind, bij het winnen van je favoriete team, bij het geven van een presentatie van een nieuw product. Dat van ons gaat sneller kloppen bij een perfect gevormde en afgeleverde vouwkartonnen doos. Iets waarmee onze klant het verschil maakt, waarmee hij scoort bij zijn klanten, we hem kunnen helpen zich blijvend te onderscheiden. Dat is de PASSIE van Van Grasdorff!

Passie is voor ons meer dan alleen een woord. Het zit in ons DNA. Het is de manier waarop iedereen bij ons hartstochtelijk voor U werkt!

Persoonlijk:

U maakt deel uit van een levendige organisatie. Uw wensen zijn moeilijk te omvatten in een standaard aanvraag document. Persoonlijk contact vinden wij bij Van Grasdorff vitaal in een goede business relatie. Onze service staat erop U zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn. Uw wensen uitvoeren, maar als partner ook meedenken, persoonlijk advies geven om Uw behoefte optimaal te vervullen zien wij als één van onze kerntaken.

Accuraat:

Wij werken volgens afspraak. Juist moet juist zijn. Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. U wilt correcte dozen in de juiste kleuren met accurate levertijden en accurate leverhoeveelheden tegen een marktconforme prijs. Een leverancier waar je op kunt bouwen. En dat voor de lange termijn.

Snel:

Als familie bedrijf kunnen we snel inspringen op Uw behoefte. We beschikken over een zeer platte organisatiestrutuur. Flexibiliteit en snelheid als kracht in plaats van bottleneck!

Specialist:

U geeft Uw vouwkartonnen verpakkingen bij ons in handen van specialisten. Passie voor het vak, dat steunt op bijna 80 jaar ervaring, doorgegeven van collega op collega, continu aangevuld en geperfectioneerd. Een specialisme van de beste kwaliteit aangeboden tegen de juiste prijs.

Innovatief:

Wij streven naar continue verbetering. Een up-to-date machinepark, detecteren en opvolgen van trends. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. Dit doen we niet alleen intern, maar ook samen met U. Meedenken en vernieuwingen aandragen die resulteren in meerwaarde voor beiden. Wij zien dit graag als Innovatief partnerschap.

Ecologisch:

We hebben passie voor ons vak. Iets wat we streven nog lang voort te zetten. Daarom dragen wij ons steentje bij aan een duurzame samenleving. Van Grasdorff bezit het PEFC certificaat en FSC certificaat, wat duidt dat ons karton uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Van Grasdorff kan U dus PEFC en FSC gecertificeerde verpakkingen leveren.

Passie voor
Verpakking