Postpress

“Goedendag, mijn naam is Pierre. Waar ik passie voor heb? Tja dat is vrij snel te antwoorden. De voetbal van bij ons in het dorp. Samen met mijn vrouw helpen we mee de catering organiseren. Afgelopen jaar zijn we kampioen geworden en dan kunt U zien waar passie toe leidt. Ook fietsen met de kameraden door het Vlaamse land vind ik zeer plezant. We hebben dit jaar meegefietst met de etappe van de tour door België. Gedurende de week heb ik nog een andere passie. Stansen bij Van Grasdorff. Dat doe ik nu al jaren met het allergrootste plezier. Het constante ritme van een vlotdraaiende machine brengt toch altijd een mooie glimlach op mijn gezicht.”

Pierre zorgt samen met zijn collega’s dat alle dozen accuraat worden uitgesneden op onze stansmachines. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de CADCAM. Een specialisme dat bijdraagt aan ons DNA-profiel van kwaliteit en innovatie, en dat gekoppeld aan snelheid. De activiteiten variëren van het plotten van proefdozen, goedkeuring voor druk tot het ontwerpen van nieuwe vormen. Heeft U hierover persoonlijke wensen? Aarzel niet ze te vragen.

“Hoi, ik ben Sandra. Passie? Daar vraag je me wat. Eigenlijk is bewegen mijn passie. Ik ben heel slecht in stil zitten. Ik wil altijd wat te doen hebben. In de weekenden ga ik gaarne af en toe eens shoppen. Maar ik werk ook heel graag in de fabriek. Niets mooier dan een goed lopende machine waaraan je nooit stil hoeft te staan. Samen met mijn sympathieke collega’s inpakken, is iets wat ik heel graag doe. Dat zou ik zeker mijn passie durven noemen!”

Sandra en haar collega’s werken op de afwerkafdeling. Met onze venster- en vouwplak-machines verzorgen ze de afwerking van de vouwdozen. Langsnaad, 4-punts, 6-punts, konisch, automatische bodem, kortom het gehele scala aan vouwdozen is voor hen gesneden koek. Specialisten die snel, accuraat en met nadruk op kwaliteit de laatste productiestap met passie uitvoeren.

Passie voor
Verpakking