Prepress en Drukkerij

“Hallo, ik ben Iris. Waar ik aan denk bij het woord Passie?
Katten, ik heb er thuis één genaamd Nanou. In mijn vrije tijd duik ik ook erg graag, op de club of een dagtocht naar Zeeland. Zo onder water ziet de wereld er opeens heel anders uit. Maar ook mijn werk op de Prepress afdeling, zie ik als passie. Het proces van creëren, van een computertekening tot een volwaardige doos geeft toch iedere keer een geweldige kick. De voldoening is extra groot als ik dan ’s avonds mijn eigen doos in de supermarkt kan kopen!”

Iris vormt samen met haar collega’s het creatieve hart van Van Grasdorff, de Prepress en Drukkerij. De Prepress bereidt alles accuraat en minutieus voor door middel van geavanceerde programma’s zoals ArtiosCAD en Artpro, alsook Photoshop, Illustrator en Indesign. Alles is aangepast om op Uw bestaande processen aan te sluiten. Dit stelt ons in staat om actief met U mee te denken en innovaties voor te stellen.

Na Uw definitieve goedkeuring, sturen onze experts het artwork eenvoudig door via een geoptimaliseerde Nexus-workflow naar de plaatbelichter. Met onze state-of-the-art 6 kleuren drukpersen fabriceren we de meest hoogwaardige kwaliteitsproducten, welke geschikt zijn voor UV bedrukkingen. Door middel van een densitometer, controleren we accuraat de kwaliteit van de bedrukking. U ziet het, we laten niets aan het toeval over.

Passie voor
Verpakking